Dolj: Acțiuni pentru prevenirea activităților de comerț ilicitPoliţiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj cu sprijinul poliţiștilor din cadrul Poliției municipiului Băilești au organizat şi executat, în cursul zilei de ieri, o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „morărit – panificație”.

Acțiunea s-a desfășurat în municipiile Craiovași Băilești, fiind astfel efectuate verificări și controlare la 17 societăţi comerciale, dar și la 5 persoane fizice.

De asemenea, au fost controlate în trafic mai multe mijloace de transport, astfel fiind constatate și aplicate 9 sancţiuni contravenţionale de peste 52.000 de lei,  iar valoarea mărfurilor confiscate se ridică la 3.550 de lei, reprezentând contravaloarea a 800 kg cereale, 2.300 kg tărâțe și 66 pungi furaje pui.


În urma controlului efectuat la un punct de lucru al unei societăți comerciale din apropiere de Băilești s-a constatat că reprezentanții acestei societăți au comercializat către populație furaje de pui având termenul de valabilitate expirat. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 750 de lei – contravaloarea produselor expirate.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 20 septembrie 2017

Top