24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reprezentanţi ai medicinei alternative şi nutriţionişti s-au întâlnit la evenimentul „Prima bogăție a omului este sănătatea”

Craiova: Reprezentanţi ai medicinei alternative şi nutriţionişti s-au întâlnit la evenimentul „Prima bogăție a omului este sănătatea”

Sala de Festivități a Colegiului Național Carol I din Craiova a găzduit, miercuri seară, un seminar la care au participat nutriționiști, reprezentanţi ai medicinei alternative și specialiști în domeniu. Evenimentul s-a adresat persoanelor care prezintă simptome ale unor boli sau chiar suferă de cancer, dermatită, nevraligii etc.Au fost prezentate metode de recuperare și de ameliorare a durerilor cu ajutorul cremelor, masajului și al kinetoterapiei, conform spuselor lui Adrian Sora, kinetoterapeut.
”Rezultatele se văd de la o zi la alta. Spun aceste lucruri având la bază experiența trăită și mărturiile pacienților mei” , a precizat acesta.
”Persoanele interesate de aceste produse pot veni în fiecare sămptămână, miercuri, de la ora 18:30. Proiectul se desfășoară de peste un an, am primit un feedback
pozitiv de la participanți. Ei au fost folosit produsele noastre, beneficiind în același timp și de promoțiile oferite de companie”, a afirmat Monica Stanca, co-
fondator al unei companii care comercializează produse naturiste.”Folosesc aceste produse naturiste (…). În ultimul timp am făcut pași în contextul schimbării modului de alimentație. Familia îmi este alături în acest proces de schimbare a modului de viață”, spune Dana Rădulescu, una dintre persoanele care a participat la seminar.

Ana Maria Petolescu (studentă la Jurnalism, anul I)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS