Bacalaureat 2017: Elevii au susţinut proba scrisă la matematică sau istorieProba obligatorie a profilului la examenul de bacalaureat a avut loc astăzi. La Matematică, elevii au rezolvat algoritmi, derivate, integrale, matrice şi numere complexe. Primul subiect la Istorie a cuprins Revoluţia de la 1848 şi comitetul revoluţionar, iar cel de-al doilea subiect a vizat argumentarea participării României la Criza Orientală.

„Am învăţat foarte mult, nu am vrut să fac meditaţii. Dorinţa mea a fost să trec cu brio acest examen cu propriile forţe”, a declarat Ramona Adriana Brotac, elevă la Colegiul Naţional Nicolae Titulescu din Craiova.

Ana Maria Ioţa, elevă la liceul Tehnologic de Transporturi Auto, consideră că pentru a avea rezultate satisfăcătoare trebuie să munceşti constant: „Au fost nişte subiecte accesibile. Da, am avut emoţii . Examenul acesta este foarte important pentru mine pentru că reflectă munca mea de atâta vreme. Nu ştiu la ce facultate vreau să merg, am mai multe variante. Astept notele.”


Următoarea probă se va desfăşura vineri la disciplina aleasă de elevi.

Adriana Mihaela Chiriac(studentă la Jurnalism anul I)

Ana Maria Petolescu(studentă la Jurnalism anul I)

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

2 octombrie 2017

Handbal (f): Româncele s-au distrat cu Portugalia

Selecționata feminină de handbal a României a învins categoric formația Portugaliei, cu scorul de 32-16 (16-5), aseară, într-o partidă disputată la Luso, în Grupa a 4-a a preliminariilor Campionatului European din 2018 (EURO 2018), informează ...

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top