Se întrerupe apa în zona centrală a Craiovei

(Foto: radioiasi.ro)
(Foto: radioiasi.ro)


Compania de Apă Oltenia a anunţat efectuarea de lucrări de reparare și înlocuire a unor elemente constructive ale conductei de transport apă potabilă Ișalnița – Craiova (Firul 2), astăzi, până la ora 24.00.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a următorilor utilizatori ai serviciului public de alimentare cu apă potabilă:

– Utilizatorii de pe platforma Avicola – Şimnic;

– Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Șimnic pentru Stațiunea Amaradia – bloc locuințe;

– Utilizatori, persoane fizice și juridice din Comuna Ișalnița;


– Utilizatorii, persoane fizice și juridice, de pe Aleea 4 Șimnic;

– Motel ”Steaua Nordului”;

De asemenea, se întrerupe apa potabilă în zona centrală a municipiului Craiova, astăzi, până la ora 17.00, în vederea înlocuirii unui tronson de conductă de apă potabilă pe strada Romul și branșarea Hotelului HELIN de pe Strada A. I. Cuza la rețeaua publică de apă potabilă. Se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru utilizatorii din zona centrală a municipiului Craiova, în perimetrul delimitat de Calea București, Strada Arieș, Strada General Dragalina, Strada Matei Millo, Strada Caracal, Strada Bujorului, Strada

Alexandru Macedonski, Strada Simion Bărnuțiu, Calea Unirii, Calea București.  Compania de Apă Oltenia, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 septembrie 2017

Ucraina: Demonstrații de stradă neautorizate în Odesa

În fața Primăriei Odesa, din Ucraina, și zona adiacentă, vor avea  loc, în perioada 21-24 septembrie, demonstrații de stradă neautorizate. Ministerul Afacerilor Externe recomandă evitarea locurilor publice în care au loc astfel de demonstrații ...

Sumarul ediției de vineri, 22 septembrie 2017

Top