Doljeni cercetați pentru conducere fără permis

(Foto: tion.ro)


Lucrători ai Postului de Poliție Lipovu, în timp executau atribuțiile de serviciu, pe DJ 561 F, între localitățile Lipovu și Cerăt, l-au depistat pe P. Constantin, de 67 de ani, din comuna Cerăt, Dolj în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Polițiști din cadrul Postului Sadova și Bechet l-au depistat, ieri, în trafic, pe DC 43 Sadova-Damian, pe B. Alexandru, de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.


Aseară, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe F. Mihai, de 47 de ani, din municipiu, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nanterre din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 20.12.2016. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 22 iunie 2018

Top