24.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetați pentru conducere fără permis

Doljeni cercetați pentru conducere fără permis

Lucrători ai Postului de Poliție Lipovu, în timp executau atribuțiile de serviciu, pe DJ 561 F, între localitățile Lipovu și Cerăt, l-au depistat pe P. Constantin, de 67 de ani, din comuna Cerăt, Dolj în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Polițiști din cadrul Postului Sadova și Bechet l-au depistat, ieri, în trafic, pe DC 43 Sadova-Damian, pe B. Alexandru, de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie.

Aseară, în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe F. Mihai, de 47 de ani, din municipiu, Dolj în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nanterre din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 20.12.2016. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS