Dolj: Tânăr mort într-un incendiu care a cuprins o cultură de grâu

incendiu vegetatie(radioresita.ro)
Sursa foto: Arhivă radioresita.ro


Un tânăr de 21 de ani, din Segarcea, și-a pierdut viața sâmbătă, în timp ce încerca să stingă un incendiu care a cuprins o cultură de grâu din apropierea localității.  Tânărul era angajat al unei societăți comerciale şi se afla la volanul unei cisterne încărcate cu apă. Acesta a intervenit pentru stingerea incendiului, însă a fost suprins de flăcări.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj au declarat pentru GdS că incidentul a fost inregistrat la nivelul instituției, iar în acest moment se fac verificări pentru a se stabili dacă tânărul era în timpul serviciului și în ce condiții a intervenit pentru stingerea incendiului.


În zilele de vineri, sâmbătă și duminică, pompierii au intervenit în județul Dolj pentru stingerea a altor 31 de incendii de vegetație uscată. Mai multe amănunte puteţi citi în ediţia de mâine a Gazetei de Sud.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

19 septembrie 2017

Dolj: Incendiu la o gospodărie din Brabova

Detaşamentul 1 Pompieri din cadrul ISU Dolj intervine, în acest moment, cu două autospeciale şi opt subofiţeri, la lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Brabova (Dolj). Incediul se manifestă la o anexă gospodărească ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 23 septembrie 2017

Top