Craiova: Minor prins la câteva zile după ce a tâlhărit o femeie

(Foto: IPJ Dolj)


Polițiștii Secţiei 1 Craiova au fost sesizați pe 11 iunie prin S.N.U.A.U. 112, de către I. Natalia, de 83 de ani, pensionară, din municipiu, că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 10.00 – 13.00, fiicei sale I. A. , de 54 de ani,  i-a fost sustrasă o pereche de cercei din aur de către o persoană necunoscută.

În urma activităților de cercetare desfășurate, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au reușit identificarea autorului, în persoana lui A. I., de 14 ani, din Craiova.

Prin extinderea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că minorul este și autorul unei alte fapte comise în ziua de 10.06.2017, în dauna persoanei vătămate, B. Mariana, din Craiova, județul Dolj.


În urma administrării și analizării probatoriului împreună cu unitatea de parchet, s-a dispus continuarea cercetărilor față de Asan Ion pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie, cel în cauză fiind reținut pe o perioada de 24 ore, urmând ca în data de 23.06.2017 acesta să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul cauzat de autor în cele două fapte, a fost recuperat în totalitate de către polițiștii craioveni. Minorul a fost încarcerat în arestul IPJ Dolj.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 24 iunie 2018

Top