Dolj: Prinşi conducând fără permisAseară, în jurul orei 23:15, în comuna Piscu Vechi, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Ghidici și Piscu Vechi aflați în serviciul de patrulare împreună cu lucrători ai Serviciului Poliţiei de Frontieră Piscu Vechi, în vederea prevenirii și combaterii comiterii de fapte antisociale, au depistat-o pe P. Alina, de 18 ani, din comuna Piscu Vechi, Dolj în timp ce conducea un  autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. De asemenea, s-a stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat pentru conducere de către C. Iosif, de 20 de ani, din aceași localitate. Pe numele celor doi tineri polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Azi noapte, polițiști din cadrul Biroului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier, l- au depistat pe GAbriel T., de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Mai, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiin o concentrație de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice având acest drept suspendat.


fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor din cadrul Direcției Vamale.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 octombrie 2017

Top