Dolj: La volan fără permisPolițiști din cadrul Secţiei 10 Rurală Poiana Mare l-au depistat, ieri, în trafic peDJ 553,  I. Andrei, de 24 de ani, din comuna Desa, Dolj, conducând un fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie de autovehicule.


Tot ieri, lucrători din cadrul Poliţiei oraş Dăbuleni au depistat-o pe V. Lorena, de 22 de ani, din localitate, conducând un autoturism, pe D.N. 54 A – în localitatea Dăbuleni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii au întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 octombrie 2017

Dosar penal pentru conducere fără permis

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au prins în seara zilei de sâmbătă un doljean care conducea pe str. Caracal fără a avea permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule. Doljeanul, F. Alin (26 ani) din comuna

Sumarul ediției de luni, 23 octombrie 2017

Top