6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând sub influenţa alcoolului

Dolj: Prinşi conducând sub influenţa alcoolului

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat, în noaptea de sâmbătă spre duminică,  în jurul orei 0200, pe I. Lorenzo, de 19 ani, din Craiova, student, în timp ce conducea un autoturism pe str. Caracal din localitate, având o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 Conducătorul auto a fost ulterior condus  la SCJU- Secția UPU Craiova unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii craioveni au întocmit pe numele tânărului acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
        
Azi noapte, lucrătorii Secției nr.8 Poliție Rurală Rast l-au depistat pe
S. Ionel, de 33 de ani, din comuna Bistreț, județul Dolj, în timp ce conducea pe DN 55A, pe raza localității, un moped  neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.
Totodată, fiind testat de polițiști cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,61 mg/l.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Băilești unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de :
conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, respetiv conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS