8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Craiova, aflându-se azi noapte  în serviciul de patrulare cu autospeciala din dotare, pe strada Brazda lui Novac din municipiu, au oprit în trafic pentru control un autoturism marca Dacia Logan, la volanul căruia se afla numitul P. Aurel, de 44 de ani, din municipiu. Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de alcool pur în aerul expirat de 0,87 mg/l.
Conducătorul auto a fost ulterior condus de polițiștii Secției 4 Poliție la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova- Secția UPU unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Aseară, lucrătorii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa l-au depistat în trafic pe V. Lucian, de 31 de ani, din comuna Pleniţa, în timp ce conducea pe DJ 561 A, în localitate, un scuter cu numărul de înregistrare apartinând localității Plenița, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, acestia au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere. De asemenea, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul Mun. Băileşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, respectiv conducere su influența alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS