Valentin Pîrlogea, maestru de sunet al Teatrului Naţional din Craiova, s-a stins din viaţă

pirlogea
Valentin Pîrlogea


Valentin Pîrlogea, maestru de sunet al Teatrului Naţional din Craiova, a părăsit scena vieţii, lăsând în urmă amintirea profesionalismului său desăvârșit, care a asigurat reușita spectacolelor teatrului de peste 30 de ani.

Colegii de la Naţionalul craiovean deplâng dispariţia colegului lor:


“Colectivul Teatrului Naţional “Marin Sorescu” anunţă cu durere încetarea din viaţă a celui care a fost VALENTIN PÂRLOGEA, eminent specialist sunetist al teatrului, unul dintre marii profesionişti ai unei instituţii care a făcut performanţă artistică şi tehnică pe toate meridianele lumii.VALENTIN PÂRLOGEA a lucrat cu mari regizori precum Silviu Purcărete, Vlad Mugur, Tompa Gabor şi a primit recunoaşterea deschisă a meritelor sale de la aceşti maeştri ai teatrului românesc în peste 100 de turnee internaţionale şi peste 200 naţionale. A fost un coleg minunat, camarad de nădejde într-o perioadă când teatrul românesc a devenit unul de vârf la nivel mondial. Dispariţia sa lasă în urmă un gol, profesional şi uman. Suntem alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească!”


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

20 octombrie 2017

Campionatul Național de cros, în Bănie

După ce luna trecută a găzduit Campionatul Național de semimaraton, orașul Craiova va fi sâmbătă gazda altei competiții atletice organizate de federație. Este vorba de Campionatul Național de cros, care se va desfășura la Hipodromul din Parcul ...

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top