Un bărbat a încercat să intre cu un cuţit de tip baionetă în sediul Tribunalului Dolj

P1140218(1)


Un bărbat de 34 de ani din comuna doljeană Podari a fost prins astăzi, în jurul orei 10.30, de jandarmi, în timp ce încerca să intre cu un cuţit de tip baionetă, cu lama de 17 cm, în sediul Tribunalului Dolj.

În momentul pătrunderii acestuia în incinta Tribunalului Dolj, sistemul de detectare al metalelor a fost activat, moment  în care jandarmii aflaţi în serviciul de pază şi protecţie la sediul Tribunalului l-au interceptat. În urma  controlului asupra genţii pe care o avea asupra el, jandarmii au constatat că acesta deţinea un cuţit tip baionetă, rabatabil, cu lama în lungime de 17 cm.


La faţa locului a fost solicitat un echipaj mobil din cadrul unităţii, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. Bărbatul din Podari a fost condus la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

16 octombrie 2017

Gorj: Bărbat reţinut după ce ar fi spart sediul unei firme

Un băbat din Motru a fost reţinut ieri de poliţie, după ce ar fi spart sediul unei firme din comuna gorjeană Cătunele. Polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi duminică de o femeie din Motru, cu

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top