Craiova: Explozie de culori şi miresme la ExpofloraZeci de producători şi comercianți de flori și material dendrologic sunt prezenţi în Centrul Istoric al Băniei, acolo unde are loc evenimentul Expoflora din Cadrul Zilelor Municipiului Craiova, ediţia a XXI-a. Florile sunt aduse din diverse localități ale ţării, precum Târgovişte, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Caracal, Braşov, Mogoşoaia şi altele.

Comercianţii sunt mulţumiţi şi spun că expoziţia cu vânzare reprezintă un succes. “Reacţia cumpărătorilor a fost una pozitivă. Cei mai mulţi au considerat că avem preţuri accesibile. Noi le-am oferit şi reduceri. Spre exemplu, o petunie costă 15 lei, iar dacă iau două preţul total este de 25 de lei. Dorinţa noastră este ca toţi oamenii să plece mulţumiţi”, a declarat Nina Dincă, comerciant de flori.

Mulţi dintre vizitatori au cumpărat flori dar au fost şi persoane care au venit să se bucure doar de privelişte. “Dacă nu vom cumpăra, măcar să le vedem”, a spus Maria Cocoş, una dintre vizitatoarele de la Expoflora.


Expoziţia cu vânzare va fi deschisă până pe data de 5 iunie.

Adriana Chiriac

Ana-Maria Petolescu

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 noiembrie 2017

Top