Craiova: Polițiștii, jandarmii și pompierii i-au încântat pe copii la aerodrom, cu ocazia zilei de 1 Iunie (galerie foto)Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au participat, astăzi, la evenimentul intitulat ”Ziua Porților Deschise” organizat de Aeroclubul Craiova, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, sărbătorită pe 1 Iunie.

Începând cu ora 11:00, politiștii doljeni, împreună cu jandarmi, pompieri si membrii Aeroclubului Teritorial ,,George Valentin Bibescu” Craiova au organizat pe Aerodromul Balta Verde-Craiova, o amplă manifestație pentru micuții sărbătoriți.

Copiii au fost impresionați de exercițiile câinilor polițiști care au pus în practică exercitii de dresaj și au imobilizat mai multi infractori, reusind să strângă ropote de aplauze din partea micuților, dar si de dotarea si demonstrațiile luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.

Urale de bucurii au primit si piloții de talie națională care au făcut zeci de acrobații aviatice și parașutiștii aeroclublui craiovean, cărorar li-au alăturat ,,Hawks of Romania”, aceștia reușind să capteze atenția publicului cu un spectacol acrobatic impresionant, folosind avioane puternice, vopsite în culorile naționale.


Micuţii au fost intampinați cu bomboane de catre oamenii legii, care le-au pregătit mai multe surprize.

„Musafirii” au putut de asemena admira o intervenție în forță a poliţiştilor luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, care au reusit să imobilizeze, folosind inclusiv focuri de armă, ,,infractorii” parașutiști care luaseră un ostatic.

Copiii au rămas umiți atat de intervenția si focurile de armă ale mascaților, dar și de autospecialele Poliției care au ponit sistemele acustice și luminoase.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

24 octombrie 2017

Nu le-a mers bine „elitelor“

Reprezentantele Doljului de la Liga Elitelor nu au reușit mare lucru în runda a doua, consumată sâmbătă. La Under 19, Academia „Gică Popescu“ Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, întâlnirea de pe stadionul „Independența Obor“ din Sibiu cu ...

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top