Craiova: Şofer de BMW oprit în trafic cu focuri de armă

Autoturismul BMW nu avea poliță RCA
Autori


Poliţiştii rutieri din Craiova au fost nevoiţi să apeleze la focuri de armă pentru a-l determina să oprească pe un şofer craiovean care ignorase semnalele oamenilor legii. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, astăzi, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, pe Calea Bucuresti, au observat că șoferul unui autoturism circulă agresiv și nu respectă regulile de circulatie, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă persoana în cauza nu a oprit la semnalul efectuat.

Astfel, agenţii de poliţie au plecat în urmărirea acestuia pe străzile Calea Bucuresti, Sărarilor, Mirceşti, Henry Coandă, întrucât șoferul nu s-a conformat unul dintre polițiști l-a somat să se oprească şi a folosit armamentul din dotare efectuând un foc de avertisment în plan vertical, moment în care s-a reuşit oprirea autoturismului.

Șoferul a fost condus la sediul Biroului Rutier Craiova unde s-a stabilit că se numește Marian Muscălău, 28 de ani, cu domiciliul în municipiul Craiova.

Craioveanul de 28 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.740 lei, iar ca măsură tehnico-administrativă s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, precum şi reţinerea placutelor cu numărul de înmatriculare întrucât nu avea încheiată polița RCA.


Șoferul a fost sancționat pentru că nu a oprit la semnalul poliţiştilor, pentru depăşire nreregulamentară, pentru neacordare prioritate și pentru că nu avea asigurare.

Cu ocazia folosirii armamentului din dotare nu s-au înregistrat victime.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 18 iunie 2018

Top