Bărbat urmărit internaţional de autorităţile ungare, depistat de polițiștii craioveniPoliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, în cooperare cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, au desfășurat, luni, 22 mai, o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. În urma investigațiilor specifice desfășurate, poliţiştii craioveni l-au depistat și prins pe Adrian M., de 36 de ani, din Craiova, pe numele căruia autorităţile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de mituire şi falsificare de documente.

Craioveanul de 36 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore.


Polițiștii l-au încarcerat pe bărbat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.


Comenteaza acum

Alte stiri

26 mai 2018

Incendiu într-un apartament din Craiova

Detașamentul 1 Pompieri Craiova intervine în acest moment pentru localizarea și lichidarea unui posibil incendiu în Craiova,pe strada C. București, bl B2, etajul 2. Când pompierii au ajuns la fața locului zona era plină de fum. În momentul ...

Sumarul ediției de duminică, 27 mai 2018

Top