3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljean reținut pentru furt din locuință

Doljean reținut pentru furt din locuință

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au oprit, în noaptea de 20 spre 21 mai, în jurul orei 02:30, pe D.N. 6, în localitatea Leu, județul Dolj un autoturism în regim taxi condus de Giani C., de 49 de ani, din Craiova, iar cu ocazia controlului efectuat l-au depistat pe scaunul din dreapta față pe Marius I., de 30 de ani, din localitatea doljeană Coșoveni, cunoscut de către polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de furt din locuință.
Astfel, cu ocazia controlului corporal efectuat asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite mai multe bunuri, un telefon mobil și suma de 1.000 lei, despre care acesta a declarat că îi aparțin. Totodată, în autoturism, polițiștii au găsit o cagulă, fapt care le-a trezit suspiciuni. În dimineața zilei de duminică, în jurul orei 10.00, lucrătorii Postului de Poliție Leu au fost sesizați de către C. Ștefan, din comuna Leu, Dolj, cu privire la faptul că, în noaptea de 20 spre 21, autori necunoscuți au pătruns în locuința sa situată în comuna Leu, de unde au sustras suma de 1.000 lei.
Pe baza probatoriul administrat de către polițiști s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă Marius I., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cel în cauză fiind introdus pe bază de ordonanță de reținere în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj. Astăzi se va dispune punerea în mișcare a acțiunii penale și se va formula propunere de arestare preventivă Unității de Parchet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS