Craiova: “Jocuri magice” și “Bună dimineața, noapte bună”, pe scena Teatrului “Colibri” în week-endTeatrul pentru copii şi tineret “Colibri” din Craiova oferă craiovenilor două spectacole în weekend-ul viitor. Sâmbătă, 20 mai 2017, la ora 18:00 micuţii vor avea parte de “Jocuri magice”, un spectacol interactiv care ne poartă în universul minunat al prieteniei. Cu jocuri magice ne îmbie spre o lume de poveste actorii: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regizorul spectacolului este Titus Jukov, iar scenografia este o creație Vladimir Cantor.

Duminica, din 21 mai 2017 Teatrul Colibri, găzduieşte pe scena sa, de la ora 11:00, cu “Bună dimineaţa, noapte bună”, în spectacolul dăruit cu bucurie publicului de actriţele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari. Spectacolul este adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, în regia lui Joro Ivanov, cu scenografia semnată Eustaţiu Gregorian, pe muzica lui Alexandr Mihailov.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.


Preţul unui bilet este de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

11 septembrie 2017

Gorj: Muncă „la negru” la o sală de jocuri de noroc

Inspectorii de muncă gorjeni au depistat la sfârşitul săptămânii trecute doi angajatori care prestau activitate cu două persoane fără forme legale de angajare. Au fost aplicate două sancțiuni pentru utilizarea muncii fără forme legale de ...

Sumarul ediției de marţi, 17 octombrie 2017

Top