Craiova: Tânăr reţinut pentru tâlhărie, după ce a furat un lănţişor de la gâtul unei femeiPolițiștii craioveni au reținut și introdus în arestul inspectoratului, pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea unei tâlhării.

În dimineața zilei de marţi, 16 mai, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au descins la locuința unui craiovean despre care polițiștii aveau date și informații că ar fi comis o tâlhărie.

Oamenii legii l-au identificat, la locuința din municipiul Craiova, pe Petre Alexandru M., de 23 de ani, acesta fiind condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

Din investigațiile efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe 10 mai, tânărul a smuls un lănţişor din aur de la gâtul unei craiovence de 61 de ani.


În baza probatoriului administrat în cauză de polițiști și analizat de către procurorul de caz, a rezultat că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, astfel că faţă de suspect s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea acestei infracţiuni.

Astfel, în aceeași zi, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii au reușit recuperarea lănțișorului, acesta fiind restituit persoanei vătămate.

Oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării activității infracționale a celui în cauză.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 22 noiembrie 2017

Top