UPDATE Craiova: Accident pe Bulevardul DecebalTrei persoane au fost rănite ușor în urma unui accident produs în această seară pe Bulevardul Decebal din Craiova. Șoferul unui Ford a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și a lovit două autoturisme, un Jeep și un BMW. În accident au fost rănite două persoane aflate în Jeep și șoferul vinovat de producerea accidentului.

UPDATE: Polițiștii au constatat că şoferul vinovat este Gabi Pîrvănuș, de 27 de ani, din Craiova, care în timp ce conducea un autoturism Ford, pe bulevardul Decebal din Craiova, către Calea Bucureşti, iar după intersecţia cu strada Gîrleşti, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme. Este vorba de un Jeep condus de craioveanul Bogdan Iubiș, de 38 de ani, respectiv un BMW la volanul căruia se afla Ovidiu Ungureanu, de 39 de ani, din Craiova.


În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei persoane – șoferul autoturismului Ford și două paagere din Jeep. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 22 octombrie 2017

Top