16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Trei minori, prinşi în timp ce încercau să fure două laptopuri dintr-un reastaurant

Craiova: Trei minori, prinşi în timp ce încercau să fure două laptopuri dintr-un reastaurant

Noaptea trecută, în jurul orei 03.30 , în urma unei sesizări primite prin SNUAU 112 de la dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că s-a declanșat alarma unui restaurant din Craiova, la fața locului au fost dirijate două echipaje de politie din cadrul Secției 5 Poliție Craiova.
Polițiștii ajunşi la locaţia indicată i-au depistat, în interiorul restaurantului, pe R. I., de 11 ani, și A. G., de 13 ani, iar în apropiere, mai exact pe strada Nicolae Titulescu din municipiu, a fost identificat şi minorul C. A., de 13 ani, care a încercat să fugă.
Cei trei minori craioveni au fost conduşi de poliţişti la sediul unităţii, iar în urma cercetărilor efectuate au fost găsite două laptopuri, pe care minorii reușiseră să le sustragă.
Prin extinderea cercetărilor efectuate in comun cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova s-a stabilit că suspecţii au mai furat mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din Craiova, în noaptea de 07 spre 08 mai. Și în acest caz, prejudiciul cauzat de autori a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.
Cei trei minori au fost încredinţaţi de poliţişti reprezentaţilor D.G.A.S.P.C Dolj.
Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca investigaţiile să fie extinse, aceştia fiind banuiţi de comiterea mai multor furturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS