Dolj: Soţ şi soţie, cercetaţi penal după ce femeia a condus fără permis

politia blurat

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au depistat-o, seara trecută, în jurul orei 21:30, în comuna Bratovoeşti, județul Dolj, pe Ionela C., de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără să aibă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză i-a fost încredinţat acesteia de către soţul său, Florian C., de 32 de ani , aflat de asemenea în autoturism pe locul pasagerului din dreapta faţă. Polițiștii au întocmit în cauză, pe numele celor două persoane, dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice aunui autovehicul fără a poseda permis de conducere, respectiv încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.
Comenteaza acum

Alte stiri

20 iulie 2017

Horoscop

Berbec Suferiţi pierderi financiare din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele scontate. Relaţiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate din cauza dificultăţilor de comunicare. Înarmaţi-vă cu răbdare şi evitaţi orice speculaţie! ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 22 iulie 2017

Top