Hoţi de ţigări din Teleorman, prinşi la Craiova, după o urmărire în trafic

O echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție în timp ce executa serviciul de patrulare, în noaptea de 30 aprilie spre 01 mai, în jurul orei 04.00, pe bulevardul Decebal, a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea organelor de poliție, a demarat în viteză către zona gării.

Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului, folosindu-se semnalele luminoase și acustice, solicitându-se totodată sprijinul unui alt echipaj de siguranță publică, la scurt timp reușindu-se blocarea și imobilizarea autoturismului în cauză.

La volan, polițiștii l-au identificat pe Carol S., de 21 de ani, din Turnu Măgurele, județul Teleorman, iar din verificări s-a stabilit că autoturismul era radiat din circulație. De asemenea, în autoturism polițiștii au identificat mai multe pachete de țigări de diferite mărci și un levier a căror proveniență nu a putut fi justificată.


Polițiștii l-au condus pentru cercetări la sediul unității de poliție atât pe șofer, cât și pe ocupanții vehiculului, iar din investigații s-a stabilit că aceștia, în aceeași noapte, au intrat prin efracție într-un magazin din comuna Ionești, județul Vâlcea, de unde au sustras pachetele de țigări pe care le aveau asupra lor.

S-a luat legătura cu lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală 4 Prundeni în vederea preluării suspecților și continuării cercetărilor.Comenteaza acum

Alte stiri

25 mai 2017

Craioveancă prinsă cu peste 300 de pachete de ţigări netimbrate

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au organizat și executat o acțiune, miercuri dimineaţa, împreună cu luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de contrabandă ...

Sumarul ediției de luni, 29 mai 2017

Top