22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Scandal pe un loc de parcare în centrul municipiului (GALERIE FOTO)

Craiova: Scandal pe un loc de parcare în centrul municipiului (GALERIE FOTO)

 
Interpretul craiovean de muzică ușoară, Ciri Mayer, a fost implicat împreună cu fiul său, într-un scandal izbucnit astăzi după-amiază, în centrul municipiului, din cauza unui loc de parcare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, în altercație au fost implicate patru persoane, motivul scandalului fiind un loc de parcare de pe strada Theodor Aman din centrul municipiului Craiova.
Oamenii legii au explicat că, astăzi, în jurul orei 14.40, pe strada Theodor Aman a izbucnit o altrecație între patru persoane. Este vorba de Ciri Mayer, de 67 de ani, și fiul său de 18 ani, pe de o parte, și de Alexandara Napu, de 18 ani, și Alex Goga, de 31 de ani, pe de altă parte. Ulterior, scandalul s-a mutat pe strada A.I.Cuza, peste drum de Primăria Craiova, unde primii doi ar fi fost loviți cu pumnii și cu picioarele de bărbatul de 31 de ani.
„Din primele cercetări s-a stabilit că a fost vorba de un conflict spontan, izbucnit între patru persoane cu vârstele cuprinse între 18 și 67 de ani, generat de ocuparea unui loc de parcare. Cele două persoane lovite au depus plângeri la Secția 1 Poliție, în baza cărora a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe“, au precizat polițiștii doljeni. Scandalul a fost suprins de un trecător cu telefonul mobil. Oamenii legii au mai explicat că vor fi audiate mai multe persoane, iar polițiștii de la Secția 1 așteaptă ca victimele altercației să aducă certificate medico-legale.
Potrivit Codului Penal, lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă. Dacă prin loviri au fost produse leziuni grave, pedeapsa este închisoarea între șase luni la cinci ani. Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS