8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: 14 permise de conducere, reţinute într-o singură zi

Craiova: 14 permise de conducere, reţinute într-o singură zi

Efective de polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat şi executat, ieri, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto, pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, pe principalele artere rutiere ale municipiului. În urma acestei acţiuni, polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, din care 12 pentru neacordare de prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii și 63 pentru alte abateri. De asemenea, oamenii legii au reținut 14 permise de conducere și au retars 2 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de polițiștii rutieri este de 18.125 lei.

Spre exemplu, B. Marian Laurențiu, 25 de ani, din localitatea doljeană Poiana Mare, a condus un autoturism pe bulevardul Decebal din Craiova şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.
Bărbatul a fost sancționat contravenţional conform legislației rutiere în vigoare, iar ca măsură complementară polițiștii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioada de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS