24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: "Prietenii Motanului Încălțat" și "Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor", în weekend la Teatrul "Colibri"

Craiova: „Prietenii Motanului Încălțat” și „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, în weekend la Teatrul „Colibri”


Teatrul „Colibri” din Craiova are în program pentru week-end-ul ce urmează două piese, „Prietenii Motanului Încălțat” și „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”.
Astfel, potrivit sâmbătă, 29 aprilie 2017, la ora 18:00 este programat spectacolul „Colibri Prietenii Motanului Încălțat”, care ne propune o interpretare a cunoscutei povești, într-un spectacol cu scenariul și regia semnate de Iulia Cârstea, iar scenografia îi aparţine Eugeniei Tărășescu – Jianu. Îşi vor da concursul actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea şi Emanuel Popescu.
Duminică, 30 aprilie 2017, ora 11:00 este rezervată reprezentaţiei „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, o adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia îi aparține Iuliei Goanță, iar Alin Macovei – Moraru este autorul muzicii.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.
Preţul unui bilet este de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.
„Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra. Vă mulțumim!”, anunţă Teatrul „Colibri” într-un comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS