Dolj: Polițiștii din Filiași au aplicat amenzi de 25.000 în urma unei acțiuni de amploare

restrictii-circulatie

Polițiști din cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere din Filiaşi, au organizat şi executat 3 acţiuni, având ca scop prevenirea și combaterea infracționalității stradale, prevenirea și combaterea faptelor cu violență, creșterea vizibilității elementului polițienesc în segmentul stradal și a gradului de siguranță rutieră, în cadrul căreia au fost mobilizate și efective de polițiști din cadrul posturilor de poliție Argetoaia, Secu, Scaești, Braloștița, Brădești și Coțofenii din Dos.

Cu aceasă ocazie cu care au fost efectuate verificări în mai multe localuri de alimentație publică, au fost controlate peste 90 de autoturisme și legitimate peste 100 de persoane.

Totodată, au fost aplicate peste 30 de contravenţii la regimul circulației rutiere (20 pentru depasirea vitezei regulamentare , restul pentru alte abateri).


Au fost de asemenea reținute 10 permise de conducere .

Valoarea totală a sanctiunilor contraventionale aplicate de polițiști este de 24 650 lei.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

25 iulie 2017

CSO Filiași a stabilit o serie de amicale

După dușul rece de la mijlocul săptămânii trecute, 1-5 cu Pandurii Târgu Jiu, CSO Filiași și-a stabilit o serie de noi amicale, menite să ajute la îmbunătățirea relațiilor de joc pentru elevii lui Victor Naicu. Reprezentanta Doljului de la ...

Sumarul ediției de joi, 27 iulie 2017

Top