Craiova: Ţigări de contrabandă confiscate din Piaţa Centrală

tigari
Foto: Arhivă: ZiaruldeVaslui.ro

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit de tutun, în municipiul Craiova. Potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, în urma acestei acţiuni, în jurul orei 6.45, a fost depistat, în Piaţa Centrală, numitul S. F., în vârstă de 43 ani, din Craiova, care, la vederea jandarmilor, a aruncat o plasă ce o avea asupra sa şi în care se aflau 110 pachete de ţigări fără marcaj fiscal legal, în valoare de aproximativ 1100 lei.

Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul, depozitarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia”, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 86/2006 privind Codul Vamal.


Cantitatea de ţigarete a fost predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 17 august 2017

Top