10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Trei tineri specializaţi în furturi, cercetaţi penal

Dolj: Trei tineri specializaţi în furturi, cercetaţi penal

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Breasta au dispus, miercuri, continuarea urmăririi penale față de trei tineri din satul Brabova, Dolj, pentru două infracțiuni de furt calificat. Este vorba despre Marian S., de 19 de ani, cercetat pentru săvârșirea a cinci infracțiuni de furt calificat, despre S.C., de 17 de ani, pentru două infracţiuni, și față de L.A., de 14 de ani, pentru cinci astfel de infracțiuni.
Din investigațiile polițiștilor a rezultat faptul că, în perioada 10-12 martie 2017, au sustras, din anexele gospodăriei unui localnic și a Şcolii Gimnaziale Brabova, mai multe aparate electrice, valoarea prejudiciului depășind 2.000 lei.
De asemenea, aceștia, în perioada 20-30 martie 2017, au sustras, din locuința lui Paul B. din sat Brabova, Dolj, un cazan din cupru, 55 litri ţuică, ţigări şi suma de 1.500 lei ( valoarea prejudiciului 7.000 lei). Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a confirmat continuarea urmăririi penale, iar față de inculpatul Marian S., de 19 ani, s-a dispus, pe bază de ordonanță, măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore.
Polițiștii l-au introdus în arest urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS