24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljJandarmii doljeni au împărţit produse specifice Sărbătorilor Pascale la Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Vasile”

Jandarmii doljeni au împărţit produse specifice Sărbătorilor Pascale la Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Vasile”

Pentru ca 19 copii de la Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Vasile” să se bucure de aceste sărbători şi să simtă minunata atmosferă a Paştelui, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj le-au făcut azi o vizită semenilor lor şi le-au împărţit produse specifice Sărbătorilor Pascale.

„Faptele bune se fac oricând este nevoie, dar sărbătorile creştine au darul special de a apropia oamenii şi de a-i face mai sensibili la problemele şi neajunsurile semenilor. Sfintele Sărbători Pascale ne-au mobilizat să aducem bucurie celor care, mai mult ca oricând, au nevoie de ajutor şi cel mai important, de speranţă (…) În fiecare an, am fost alături de ei şi ne-am propus să continuăm deoarece zâmbetul apărut pe chipul acestor copii, cărora soarta le-a hărăzit o viaţă mai grea, constituie, de fiecare dată, o mare bucurie pentru jandarmii doljeni şi preotul unităţii care încearcă să le transmită câte ceva din spiritul acestor sărbători”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS