10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

Luni, 10.04.2017, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și Biroului de Supravegheri Judiciare au organizat și executat o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii. Au fost depistați, în municipiul Craiova, S. Daniel și D. Robert, ambii în vârstă de 44 ani, din municipiul Craiova, pe numele cărora, Curtea de Apel Craiova a emis, în data de 10.04.2017, mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cei doi bărbați au fost condamnați la 5 ani, 9 luni și 20 zile, respectiv 4 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală. Persoanele în cauză au fost încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.
Tot în cursul zilei de ieri, 10.04.2017, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Băileşti, în urma acţiunii desfăşurate pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii l-au depistat, în municipiul Băileşti, pe B. Gheorghe, în vârstă de 42 de ani, administrator la o societate comercială din localitate, pe numele căruia, Curtea de Apel Craiova a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS