17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Doi minori şi o tânără, în arest pentru tâlhărirea a două bătrâne

Craiova: Doi minori şi o tânără, în arest pentru tâlhărirea a două bătrâne

Doi minori, de 16 şi 17 ani, şi o tânără de 23 de ni, au fost reţinuţi pentru tâlhărie, după ce au furat genţile a două bătrâne, chiar în scările blocurilor în care femeile locuiau.

Pe 4 aprilie, cei trei au sustras geanta unei femei de 78 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce aceasta urca scările blocului unde locuiește. Hoţii au fost prinşi de poliţie, iar după mai multe cercetări, oamenii legii au stabilit și faptul că, pe 3 aprilie, două dintre suspecte, C.C., de 16 ani, și D. Pamela, de 23 de ani, au deposedat prin smulgere, în scara blocului, o altă bătrână de 84 de ani, din Craiova, de sacoșa pe care o avea asupra sa (cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 140 lei), faptă ce nu a fost reclamată. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor în valoare totală de 1.000 lei a fost recuperat în proporție de 90 % și restituit părților vătămate. Astfel, joi, 6 aprilie, în baza probatoriul administrat procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale față de suspectul D.A., de 17 ani, pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie, față de suspecta de 16 ani pentru săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de complicitate la tâlhărie, iar față de tânăra de 23 de ani pentru săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la tâlhărie. Cei trei suspecți au fost reținuți pe baza de ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.
Polițiștii i-au încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS