Craiova: Depistat şi reţinut pentru comiterea unei tâlhării

Foto: Arhivă soridapress.ro
Autori


Polițiștii Secției 3 Craiova au depistat încă un suspect şi coautor al faptei, implicat în urmă cu două săptămâni zile într-un caz de tâlhărie. Mai exact, potrivit IPJ Dolj, la data de 23.03.2017, polițiștii i-au prins în flagrant pe F.T., de 17 ani și I.M., de 14 ani, ambii din Craiova, care au smuls un lănțișor, din aur, de la gâtul unei craiovence de 31 de ani, în timp ce aceasta se deplasa pe Calea București.

Din cercetări polițiștii au stabilit faptul că F.T. și I.M. au fost însoțiți la comiterea faptei de Claudiu G, de 22 ani, care a fost depistat în aceeași zi, dar și de R.I., de 15 ani, din Craiova, care se sustrăgea cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză inculpații în vârstă de 22 ani și 17 de ani au fost arestați preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Astfel, în continuarea cercetărilor, în cursul zilei de ieri, polițiștii craioveni l-au depistat și pe suspectul R.I, de 15 ani, acesta fiind prezentat comisiei întrunite la nivelul I.M.L. Craiova, procedându-se la efectuarea unei expertize neuropsihiatrice.


În urma constatărilor comisiei s-a stabilit că suspectul avea discernământul faptelor și consecințelor acestora format și având în vedere probatoriul administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și reținerea acestuia pe baza de ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Astăzi, 07.04.2017, tânărul de 15 ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Inculpatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 aprilie 2018

Top