10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean arestat preventiv pentru cultivare şi trafic de droguri de risc

Craiovean arestat preventiv pentru cultivare şi trafic de droguri de risc

Un bărbat, de 57 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, ieri, după ce în casa lui au fost descoperite o cultură de cannabis și aproape trei kilograme de muguri, tulpini şi frunze de cannabis. Toată cantitatea de droguri a fost indisponibilizată de polițiștii de investigare a criminalității organizate din Craiova și de procurorii D.I.I.C.O.T., în urma unor percheziții efectuate la bărbatul bănuit de cultivare şi trafic de droguri de risc.
Marţi, 4 aprilie, polițiștii specializați în investigarea criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat, de 57 de ani, din municipiul Craiova. În urma descinderilor, au fost ridicate aproximativ două kilograme de muguri de cannabis, un kilogram de tulpini şi frunze de cannabis și nouă punguţe cu 43 de seminţe de cannabis. De asemenea, într-o casă deținută de cel în cauză, polițiștii au găsit o cultură de cannabis şi instalaţiile aferente acesteia. Ieri, bărbatul de 57 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, iar ieri instanța a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de cultivare şi trafic de droguri de risc.
La acțiune au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS