17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTeatrul Colibri din Craiova, primele spectacole din aprilie: "Sarea în bucate" și "Invitație la joacă"

Teatrul Colibri din Craiova, primele spectacole din aprilie: „Sarea în bucate” și „Invitație la joacă”


Publicul se poate bucura, sâmbătă, 1 aprilie 2017, de la ora 18:00, de un nou spectacol din repertoriul Teatrului Colibri Craiova. Este vorba despre „Sarea în bucate”, după Petre Ispirescu, spectacol realizat pe un scenariu şi în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. În distribuție regăsim actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

Duminică, 2 aprilie 2017, ora 11:00 Teatrul Colibri ne propune Invitaţie la joacă, un spectacol vesel, interactiv, în care îl întâlnim şi pe celebrul Zdreanţă, spectacol de şi în regia Alexandrei Davidescu, cu scenografia maestrului Eustaţiu Gregorian. Coloana sonoră este realizată de Alin Macovei-Moraru. Din distribuţie fac parte actorii: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.
Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.
Preţul unui bilet este 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Tot duminică, 2 aprilie 2017, dar de la ora 13:00, ucenicii atelierelor de creație din prima serie a acestui an, care se va încheia sâmbătă, se reunesc pe scena Fabricii electroColibri pentru a saluta publicul, a povesti și a-și arăta fiecare măiestria. În perioada ianuarie – aprilie s-au derulat 11 ateliere: Dincolo de poveste (coord. Rodica Prisăcaru); Micii creatori (coord. Ionica Dobrescu); Experiment creativ (coord. Iulia Goanță); Primul pas pe scenă (coord. Alis Ianoș); Jocul de-a joaca (coord. Oana Stancu); Lumea piticilor și Poveștile copilăriei (coord. Laura Pumnea), Dincolo de mască și Cine sunt eu! (coord. Geo Dinescu); Puzzle Factory (coord. Adriana Teodorescu); Zece degete, nu doar două mâini! (coord. Marin Fagu). Pentru a doua serie de ateliere înscrieri se fac din 4 aprilie 2017, ora 00:01, prin formular on-line. Detalii pe paginile de facebook: Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova și Atelierele Fabricii de povești electroColibri, pe site-ul www.teatrulcolibri.ro, precum și la sediul instituției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS