Craiova: 17 căruţe care circulau pe străzile oraşului, ridicate de Poliţia LocalăÎn perioada 22-23 martei, mai mulţi polițiști locali cu atribuții în domeniul circulației și ordinii publice, împreună cu funcționari ai Societății R.A.T. Craiova și ai Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fond Locativ Craiova, au organizat acțiuni pentru depistarea vehiculelor cu tracțiune animală care se deplasează pe raza municipiului Craiova, cu încălcarea prevederilor legale în vigoare, precum și identificarea și sancționarea proprietarilor sau utilizatorilor acestora.

În acest sens, au fost depistate 17 vehicule cu tracțiune animală ce se deplasau în municipiul Craiova, fiind aplicate un număr de 17 sancțiuni contravenționale pentru proprietarii sau utilizatorii acestora, în valoare totală de 8.500 lei.

De asemenea, pentru un număr de 12 vehicule cu tracțiune animală, s-a dispus și măsura tehnico – administrativă de ridicare. Animalele de tracțiune și bunurile din vehicule au rămas în posesia proprietarilor sau deținătorilor.


Vehiculele cu tracțiune animală au fost transportate și depozitate pe platforma special amenajată, din cadrul R.A.T. Craiova, de unde pot fi ridicate de către proprietari, în condițiile stabilite prin Regulament, în schimbul achitării unei taxe de 150 lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 19 august 2018

Top