24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolițiștii de proximitate craioveni în mijlocul cetățenilor

Polițiștii de proximitate craioveni în mijlocul cetățenilor

Poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 3 Craiova au fost invitaţi ieri de reprezentanții Asociaţiei de Proprietari nr. 10 Calea Bucureşti-Lăpuș şi au participat la adunarea generală. La această activitate au participat conducerea, membrii comitetului în exerciţiu al asociaţiei şi aproximativ 60 locatari, iar solicitarea ca la această şedinţă să participe şi poliţiştii de proximitate a fost făcută de conducerea asociaţiei, întrucât au existat mai multe încercări de rezolvare unuor probleme, dar de fiecare dată au existat opinii divergente şi nemulţumiri din partea unor membrii ai asociaţiei.
La acest eveniment au participat şi reprezentanţi din partea Primăriei Municipiului Craiova, respectiv Serviciului de Coordonare a Asociaţiilor de Proprietari şi Termoficare, care au transmis unele reglementări cu privire la buna funcţionare a asociaţiilor.
Cei doi poliţişti de proximitate au fost făcute recomandări cu privire la modul de încasare, manipulare, păstrare şi transport al valorilor monetare rezultate zilnic din încasări, asigurarea corespunzătoare a spaţiului în care funcţionează asociaţia în conformitate cu prevederile Legii 333/2003; montarea sau repararea sistemelor electronice de asigurare a securităţii scărilor de bloc şi apartamentelor, acolo unde este cazul.
Au fost înmânate tuturor participanţilor pliante cu sfaturi şi recomandări specifice antivictimizare, totodată urmărindu-se creșterea gradului de informare al craiovenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS