15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Percheziţii la Centrul de Transfuzie Dolj. Doi asistenţi au fost ridicaţi şi duşi la audieri

UPDATE – Percheziţii la Centrul de Transfuzie Dolj. Doi asistenţi au fost ridicaţi şi duşi la audieri

UPDATE 16:34:  Procurorii doljeni susţin că, în cursul lunii martie 2017, un asistent al centrului în colaborare cu un registrator la aceeași unitate, „pe fondul lipsei de sânge necesar intervențiilor chirurgicale, a primit în repetate rânduri, de la investigatori sub acoperire ai D.G.A., diferite sume de bani pentru a facilita obținerea respectivelor unități de sânge”.

Tot astăzi, la sediul centrului medical a fost efectuată o percheziție în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri ce au legătură cu cauza, iar cele două persoane au fost conduse la sediul unității de Parchet în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită şi complicitate la luare de mită, urmând ca procurorul de caz să dispună eventuale măsuri preventive.


UPDATE 13:40
Doi asistenţi medicali au fost ridicaţi pentru a fi audiaţi. Există suspiciuni că aceştia ar fi făcut trafic cu sânge. Procurorii DGA ar fi organizat un flagrant şi cei doi ar fi încercat să le vândă chiar acestora pungi cu sânge.

11:27 Mai mulţi ofiţerii ai Direcţiei Generale Anticorupţie efectuează în acest moment mai multe percheziţii la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Dolj, din Craiova. Vom reveni cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS