Craiova: Şoferiţele, “amendate” cu flori şi felicităriPoliţiştii Biroului Rutier Craiova au desfăşurat astăzi o acţiune aparte în municipiul Craiova, în cadrul căreia au fost vizate doar doamnele şi domnişoarele participante la trafic.

Ziua de 8 Martie a reprezentat un nou prilej pentru ca oamenii legii să întâmpine reprezentantele sexului frumos trafic cu flori, felicitări, toate însoţite de urări de “La mulţi ani!” şi bineînţeles de sfaturi şi recomandări preventive.

Acestea au fost surprinse pentru că, în loc să le solicite documentele, oamenii legii le-au ,,sancţionat” cu flori şi felicitări.


Un moment inedit a fost atunci când o tânără elevă a unei școli de șoferi craiovene a dat „nas în nas ” cu echipajele poliţiei dotate cu flori. Astfel, tânăra a fost deja ,,amendată” de Poliția Rutieră înainte să obţină permisul de conducere.

Acţiunea poliţiştilor rutieri a fost primită cu bucurie şi zâmbete de şoferiţe. Acţiuni similare au avut loc şi în judeţele Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Olt.

Galerie foto


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

18 octombrie 2017

Proiectarea ține în loc modernizarea Cantonamentului din Luncă

  Firma care se va ocupa de reabilitarea și modernizarea Cantonamentului din Lunca Jiului a fost stabilită pe 31 mai, însă lucrările nu au demarat nici până în prezent. Primăria Craiova a scos la licitație, la pachet, proiectul tehnic și

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top