Razie pe şoselele din Dolj

razie

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naționale și Europene  împreună cu polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier Craiova și ai tuturor formațiunilor de poliție rutieră, au acționat pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză.

În cadrul activităților desfășurate au fost constatate 126 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 35.000 de lei, 78 dintre acestea fiind aplicate pentru depășirea vitezei regulamentare. Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 3 permise de conducere, totodată fiind retrase și 3 certificate de înmatriculare.
Comenteaza acum

Alte stiri

23 mai 2017

Dolj: Peste 250 sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În cursul zilei de luni, 22 mai, polițiștii rutieri din Dolj au acționat pentru creşterea gradului de disciplină rutieră pe principalele artere rutiere din Craiova, dar și pe drumurile naționale și europene din Dolj.Polițiști din cadrul Biroului ...

Sumarul ediției de miercuri, 24 mai 2017

Top