20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi băuţi la volan

Dolj: Prinşi băuţi la volan

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflați ieri în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, l-au depistat pe N. Valentin,  de 48 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Al. Macedonski din Craiova, având o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Craioveanul a fost condus la U.P.U. Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, polițiști rutieri din Craiova l-au depistat, pe strada Ştefan cel Mare din Işalniţa, pe S. Ionel, de 50 de ani, din comuna Işalniţa, Dolj, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe S. Ionel la UPU Craiova unde i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști rutieri l-au depistat pe J. Dariusz, de 48 de ani, din Craiova ,în timp ce conducea un autotractor, pe bld. Nicolae Romanescu, având o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ieri,  o patrulă de siguranţă  publică din cadrul Secției 1 Poliție Craiova , aflându-se în  serviciul  de patrulare pe strada Știrbei Vodă, a oprit în trafic pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat S. Ionuţ, de 22 de ani, din comuna Cernătești, Dolj.
Fiind testat cu aparatul etilotest,  a rezultat o valoare de 0,55mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Clinic Județean Nr. 1 Craiova  unde i-au fost recoltate probe biologice. Polițiștii au întocmit în cele patru cauze dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS