Dolj: Cercetaţi pentru tăiere ilegală și sustragere de material lemnos

Foto: Arhiva


Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Bechet împreună cu  lucrători din cadrul I.J.J. Dolj-G.S.I. Bechet au prins, aseară, în flagrant, în perdeaua de protecție situată în partea de nord a orașului Bechet, ce aparține Ocolului Silvic Sadova, două persoane care tăiau ilegal arbori.

Polițiștii i-au identificat pe A. Biţă, de 37 de ani și C. Dănuţ, de 33 de ani, din orașul Bechet, județul Dolj, care tăiaseră cu o drujbă și un topor 68 de arbori, esența salcâm.


Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos. Materialul lemnos a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Sadova.


Comenteaza acum

Alte stiri

1 august 2018

Mehedinți: Amenzi pentru trafic cu țigări și material lemnos

În data de 31 iulie 2018, polițiștii din Orșova au organizat și executat o acțiune pe linia combaterii contrabandei şi a comerţului ilicit cu produse accizabile, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță rutieră, ocazie cu care au ...
30 iulie 2018

Olt: Amenzi pentru braconaj și sustragerea de material lemnos

În perioada 27-29 iulie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au acţionat zilnic pe raza judeţului Olt pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Duminică, 29 iulie, o patrulă de jandarmi l-a depistat, ...

Sumarul ediției de miercuri, 22 august 2018

Top