22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Vernisaj de expoziţie de grafică la Galeriile “Cromatic”

Craiova: Vernisaj de expoziţie de grafică la Galeriile “Cromatic”

Consiliul Judeţean Dolj şi Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează, astăzi, ora 14.00, la vernisajul Expoziţiei de grafică “Manufactură de culoare”, semnată Bogdan Bobin.
Arhitect de profesie, într-o permanentă căutare de sensuri, forme, perspective și culori, Bogdan Bobin și-a pus semnătura pe creații care au nuanțat Manufactura de culoare, în expoziții personale de grafică, pictură, sculptură, artă decorativă.
L-am regăsit în timp pe simezele Salonului Medieval și în Galeria “Vollard”,  la Casa de Cultură “Traian Demetrescu” din Craiova, la Galeriile “Cromatic” ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, în expoziții de grup, alături de Cristian Rudăreanu, la Muzeul de Artă din Calafat sau la Teatrul Nottara din București, unde lucrările lor au fost admirate în expoziția Metamorfozele viitorului.
Expoziția de grafică pe care o propune acum iubitorilor artei plastice îl readuce în Galeriile “Cromatic” într-un dialog despre creație, frumos, idee.
Expoziția va rămâne deschisă până vineri, 17 martie 2017.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS