Craiova: Prinşi conducând fără permis

comunica procesul-verbal de contravenție

Lucrătorii Formațiunii Rutiere Segarcea, aflați, ieri, în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat pe C.B., de 17 de ani, din comuna Valea Stanciului, Dolj în timp ce conducea un autoturism, în comuna Valea Stanciului, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Aseară, în jurul orei 19.30, lucrători din cadrul Formaţiunii Rutiere Calafat l-au depistat pe Ştefan D., de 26 de ani, din comuna Desa, Dolj, în timp ce conducea pe D.J. 553, în comuna Ciupercenii Noi, un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Tot ieri, în jurul orei 23.30, lucrători din cadrul Poliţiei Filiaşi l-au depistat pe Ionuţ  F., de 22 de ani, din comuna Țînțăreni, Gorj în timp ce conducea, pe strada Avram Iancu din Filiaşi, un autoturism, proprietate personală, având permisul suspendat.


Polițiștii au întocmit în toate cazurile dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nicio categorie sau cu permisul suspendat.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 23 iulie 2017

Top