6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe modifică programul de colectare a deșeurilor pe 140 de străzi din Craiova

Se modifică programul de colectare a deșeurilor pe 140 de străzi din Craiova


SC Salubritate Craiova SRL, operator care are delegată activitatea de colectare și transport a deșeurilor în municipiul Craiova, anunță abonații persoane fizice din Craiova că, începând cu data de 6 martie 2017, programul de ridicare a deșeurilor se va modifica pe un număr de peste 140 de străzi din cartiere precum Centru, Rovine, Brazda lui Novac,Valea Roșie, Bariera Vâlcii, Făcăi, conform tabelului anexat mai sus.

În cazul celorlalte străzi, neincluse în lista atașată, programul de colectare rămâne neschimbat.

De asemenea, SC Salubritate Craiova SRL precizează faptul că, începând din data de 6 martie 2017, pe străzile incluse în proiectul pilot de colectare selectivă la case deșeurile menajere amestecate vor fi colectate în aceeași zi cu cele reciclabile, cu mențiunea că cele reciclabile sunt ridicate o dată la două săptămâni.

„Modificările operate în programul de colectare și transport a deșeurilor au ca scop optimizarea consumurilor dar și a intervalelor orare în care sunt ridicate deșeurile”, a precizat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Noul program complet de colectare a deșeurilor amestecate în municipiul Craiova, valabil începând cu data de 6 martie 2017, poate fi consultat pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, secțiunea Transport Deseuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS