21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

O echipă mobilă de siguranţă publică formată din polițiști ai Secţiei 5 Poliţie și jandarmi din cadrul GJMB Craiova,  în timp ce executa azi noapte serviciul de patrulare pe strada Toporași, a oprit pentru control un autoturism condus de C. Ionuţ, de 35 de ani, din municipiu. Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile legale.

Polițiști din cadrul Secției 6 și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova aflați, ieri, în serviciul de patrulare, pe strada Ogorului, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui motoscuter condus de D. Dantes, de 18 de ani, din municipiu. În urma verificărilor s-a stabilit că  motoscuterul era neînmatriculat, iar tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii craioveni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui motoscuter neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Ieri, pe DN 55, în comuna doljeană Bratovoeşti, a fost depistat S. Marius, de 29 de ani, din comuna Dobreşti, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia oraşului Bechet către municipiul Craiova, persoana în cauză având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Tot ieri, pe strada Omorna de Sus din comuna Argetoaia, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Argetoaia l-au depistat pe A. Vasile, de 44 de ani,  din localitate, în timp ce conducea un moped, proprietate personală, fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice  a unui autovehicul fără  a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS