Voluntarii internaționali și-au terminat experiența în CraiovaAIESEC Craiova a încheiat cele două proiecte Discover si GROW care au adus în orașul nostru 13 voluntari internaționali. Proiectul Discover destinat elevilor de la școala primară s-a termiant săptămâna trecută, iar cei 10 voluntati veniți în Craiova  au avut parte de una dintre cele mai frumoase experiențe. Aceștia au susținut sesiuni interactive elevilor de la Colegiul Național Carol I dar și la Scoala Smart School iar copiii au avut ocazia să învețe într-un mediu non-formal prin joc și joacă limba engleză, să lucreze în echipă dar și obiceiuri și tradiții din țări precum China, Sri Lanka, Indonezia.

Cel de-al doilea proiect GROW, început pe 25 ianuarie și încheiat pe data de 25 februarie s-a adresat elevilor de la liceu care au putut să se dezvolte personal, să primească răspunsuri la întrebări despre sine deoarece sesiunile pe care voluntarii din Algeria, Brazilia și Afghanistan le-au susținut au avut ca scop aotocunoașterea. Aflandu-se la cea de-a 17-a ediție, proiectul GROW realizat în parteriat cu Școala de Valori a reușit să strângă un număr de peste 140 de participanti de la licee precum Colegiul Național Carol I, Liceul francez “Voltaire”, Colegiul Elena Cuza,Liceul de Arte sau Colegiul Ștefan Velovan.


Atât participanții dar și voluntarii veniți din toate colțurile lumii spun că aceasta a fost cea  mai frumoasă experiență și cu mare plăcere doresc să mai aibă ocazia să o repete.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 18 octombrie 2017

Top