16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Peste 100 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea vitezei regulamentare

Dolj: Peste 100 de șoferi au fost sancționați pentru depășirea vitezei regulamentare

Peste 100 de șoferi care au depășit viteza regulamentară au fost sancționați sâmbătă în urma unei acțiuni a tuturor formațiunilor de poliție rutieră de pe raza județului Dolj.
Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Dolj, oamenii legii au acționat pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova, dar și pe sectoarele de drumuri naționale și europene din județ cu risc accidentogen ridicat, în scopul prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată s-a urmărit și prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool.
La acțiune au participat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova, Biroului Drumuri Naționale și Europene, precum și din cadrul celorlate formațiuni de poliție rutieră de pe raza județului Dolj, fiind constatate 3 fapte de natură penală, precum și 178 de abateri contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice, din care 119 depășiri ale regimului legal de viteză pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 52.000 lei.
În timpul derulării acțiunii, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 5 permise de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS