16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA VIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” la Centrul Multifuncţional Craiova

A VIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” la Centrul Multifuncţional Craiova

Cea de-a VIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând, de vineri, 24 februarie,  pânǎ duminicǎ, 26 februarie, în intervalul 10.00 – 19.00, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație din oraş – Centrul Multifuncțional din Craiova.
Evenimentul va reuni zeci de  furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente.
Expozanţii provin din domenii complementare, precum: florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, creatori sau distribuitori rochii de mireasă şi rochii pentru evenimente speciale, rochite si haine pentru copii, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.
Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum:  show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans,  micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, momente de magie, o prezentare de modă şi o  tombolă cu premii.
Vizitatorii se vor mai putea bucura de o mini expozitie auto, un concept nou de eveniment în Craiova Wedding & Auto show.
Wedding Fever vizează prezentarea celor mai noi tendinţe în materie de nunţi, fiind singurul eveniment creativ, de acest gen din Craiova, un târg de nunţi, ce aduce noutăţi internaţionale în Craiova în materie de design, dar şi premiere dedicate segmentului auto şi al accesoriilor.
Automobile Bavaria Craiova va prezenta noul BMW seria 7 .
Plus Auto va prezenta  noul model de Ford Eco Sport care se va produce la Craiova, Kuga şi  Mondeo.
Serpico va prezenta Volkswagen si Audi.
Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS